Anda dalam dilema? Adakah anda menghadapi situasi sebegini?

 

"Saya telah pergi berbagai kursus tetapi masih loss.."
"..telah habis beribu-ribu duit pergi ke kursus, tetapi kecewa.."
"Saya telah rugi banyak dalam forex.."
"Terlalu banyak kursus, tidak tahu nak pilih yang mana.."

 

 

"Anda Mahu RMX,XXX Setiap Hari? Teruskan Membaca..."

 

"Rahsia Mudah Meledakkan Akaun Bank Anda Dengan Ribuan Ringgit Setiap Hari Melalui FOREX Kini Dibongkar !"

 

Saya adalah seorang forex trader secara sepenuh masa dan telah berkecimpung dalam forex selama 7 tahun. Sebelum ini saya adalah seorang perkeja insuran secara sepenuh masa, tetapi setelah saya ketahui forex boleh menjana pendapatan dengan lebih pantas, saya telah membuat keputusan yang besar dalam hidup saya untuk berkecimpung dalam forex sacara sepenuh masa. Saya telah berjumpa dan belajar dari beberapa orang guru di dalam negeri dan juga diluar negara yang mengenakan yuran pembelajaran tertentu untuk sessi pembelajaran tentang forex. Dengan pendapatan forex secara sepunuh masa, cukup untuk saya membayar ansuran kereta, rumah, orang gaji dan menyara hidup keluarga saya dan menyediakan lain-lain keperluan keluarga. Bukankah itu yang anda impikan? Jangan tertipu dengan seminar atau ebook yang mengatakan dengan bermain forex, anda akan cepat kaya..percayalah orang yang kaya dalam forex adalah orang yang dapat "Memaksimakan Keuntungan dan Meminimakan Kerugian" mereka dalam forex.

 

 

 Ahmad Sulaiman

 Admin - Personal-Forex.Com

 017-265 2229

 

 

PERHATIAN!.. Jangan Risau Walau Pun Anda Adalah Seorang Newbie, Anda Akan Diajar Step By Step Bagaimana Untuk Memahirkan Diri Serta Menjana Pendapatan Yang Luarbiasa Melalui Forex.....RMX,XXX Sehari Bukan Lagi Perkara Mustahil!

 

Salam sejahtera kepada rakan-rakan semua!

Mungkin anda masih berasa ragu-ragu dengan apa yang akan saya kongsikan sebentar lagi. Tapi tak mengapa, kerana ramai lagi di luar sana yang sama seperti anda. Namun tidak kurang juga yang sekarang ini telah pun menjana ribuan ringgit bahkan ada yang mencecah jutaan ringgit dan bergelar JUTAWAN melalui teknik yang saya namakan sebagai LUBUK DUIT ini!

Jangan anda tidak percaya kerana kebanyakan orang memulakannya dengan hanya menggunakan modal yang sangat..sangat kecil tetapi berjaya menukarkan kepada ratusan ribu ringgit dalam masa kurang setahun, saya rasa anda juga ingin mencontohi mereka bukan?

Jika jawapan anda 'YA' tahniah, kerana anda telah menjumpai laman web yang tepat!!

Saya ingin bertanya kepada anda; Tidak kira siapa anda dan apa latarbelakang anda, adakah anda inginkan...

Keselesaan menjana kewangan dari rumah. Tak perlu bangun pagi dan terperangkap dalam traffic jammed. Kerja hanya 2-3 jam dalam sehari dan berpendapatan USD 5,000 setiap bulan terus ke akaun bank anda!
   
Memandu kereta impian anda sendiri ke mana sahaja yang anda mahu bersama keluarga. Dan orang-orang di sekeliling anda sentiasa menjeling kereta anda dengan perasaan kagum!
   
Rumah banglo 3 tingkat yang mewah dilengkapi dengan kolam renang khusus untuk keluarga anda menikmati hari-hari bahagia bersama.

Kini, segalanya bukan hanya impian tapi akan menjadi kenyataan dengan...

Anda boleh merubahnya sekarang. Jika anda ingin menjana ratusan mahupun ribuan ringgit dengan hanya melakukan beberapa langkah mudah dalam hanya beberapa jam setiap hari, sila ambil perhatian dengan apa yang bakal saya terangkan kepada anda sebentar lagi.

 

Istilah FOREX ialah Foreign Exchange atau di dalam bahasa Melayu dipanggil Pertukaran Matawang Asing. Perdagangan Forex melibatkan penjualan dan pembelian dua matawang asing. Sebagai contoh jika anda ingin menukarkan matawang Jepun dengan matawang Amerika. Ini bermakna anda menjual matawang Jepun untuk mendapatkan matawang Amerika bagi memperolehi keuntungan. Apabila matawang Amerika meningkat nilainya berbanding dengan matawang Jepun, anda menjual matawang Amerika dan membeli matawang Jepun pula untuk memperolehi keuntungan.

Mengapa Anda Perlu Memilih Forex?

 

Tidak perlu menjual
Tidak perlu berjumpa atau menelefon pelanggan
Bukan MLM atau Pelaburan Haram
Keuntungan boleh dimasukkan ke akaun bank anda
Modal yang minima, untung maksima
Hanya menggunakan komputer dan internet
Penjanaan wang terpantas di dunia
Pasaran dua hala - jana keuntungan ketika pasaran naik dan turun
Pasaran 24 jam sehari, Isnin hingga Jumaat. Sabtu dan Ahad pasaran tutup
Pasaran sentiasa aktif dan cergas - Nilai dagangan USD 1.5 Trillion sehari!
Pasaran tidak dikawal oleh mana-mana indivitu, negara atau organisasi
Forex adalah halal, bagi yang Muslim
Forex adalah perdagangan yang diiktiraf

 

Adakah Forex Boleh Menjadikan Anda Kaya?

Ramai yang tertanya-tanya adakah forex sememangnya benar-benar boleh menjadikan anda kaya. Mari kita lihat kajian kes di bawah untuk mengetahui kebenarannya.

Kajian Kes#1 : Warrent Buffett Mengakui FOREX adalah Senjata Kekayaan Terhebat Masa Kini

Warrent Buffett manusia ke dua terkaya didunia melalui FOREX juga mengakui kuasa yang ada pada FOREX yang beliau sifatkan sebagai senjata kekayaan terhebat, Kini kekayaan dianggarkan bernilai US $62 Billion pada tahun 2008. Dan mempunyai pendapatan tahunan Melebihi US $100,000.00 setahun. Beliau antara Pelabur dan ahli perniagaan yang paling berjaya dan diiktiraf sebagai manusia terkaya pada pertengahan tahun 2008.


Kajian Kes #2 : Dan Zanger, Pelabur Yang Berjaya Menukarkan US $10,000.00 Kepada US $42 Juta Melalui Forex

Seorang super trader terkenal, Dan Zanger, dari hanya seorang bekas kontraktor binaan telah menjana $11,000 menjadi $18,000,000 ($18juta) hanya dalam masa 18 bulan saja. Ianya samalah seperti menjana $1,000 menjadi $1.8juta dalam masa 18 bulan. Tidakkah anda teringin menjadi super trader seperti itu?

 

Kajian Kes #3 : Seorang Pelabur Forex dari Malaysia Hanya Menggunakan 20 minit Sehari Untuk Mendapatkan US $2000

Pelabur forex ini adalah kawan saya sendiri yang bekerja sepenuh masa dalam industri forex ini. Saya mengenali beliau pada pertengahan tahun 2007 secara tidak sengaja apabila saya melawati blog beliau yang mendedahkan teknik sebenar membuat duit dengan forex. Kini kerja berliau hanya 2-3 jam sehari untuk mendapatkan USD $5000 dari forex!!

Kajian Kes #4 : Saya Sendiri Merupakan Trader FOREX Sepenuh Masa Sejak 2004!

Sebelum ini saya pernah mendapat tawaran sebagai manager restaurant makanan jepun tetapi saya tolak. Ini kerana saya telah melihat perluang menjana kekayaan dengan forex setelah saya berjaya menghasilkan USD $1000 sebulan secara sambilan.

Jadi saya nekad untuk menolak tawaran kerja tersebut dan ingin menumpukan perniagaan saya dalam bidang forex ini secara sepenuh masa. Ternyata tindakan saya tidak sia-sia. Saya benar-benar telah menjana kekayaan dengan forex.

 

PERCAYALAH, ANDA MEMANG BOLEH BUAT DUIT DENGAN FOREX ... TAPI ...

Adakah ini melemahkan semangat anda? Jangan risau kerana saya akan menghidupkan IMPIAN anda semula...

Tahukah anda, 90% trader FOREX di luar sana kerugian beribu-ribu ringgit dalam urusniaga FOREX mereka setiap hari? Di bawah ini adalah contoh urusniaga FOREX yang rugi yang sentiasa menghantui trader-trader khususnya yang baru ingin berjinak-jinak dengan FOREX.

Adakah Anda Ingin Hasil Trading Anda Sebegini?

Atau Anda Ingin Menjadikannya Seperti Ini...

Jadi, apakah penyelesaiannya?

Penyelesaian # 1 - Belajar dari ebook  
Saya juga terfikir perkara yang sama semasa mula-mula mengenali FOREX.. Tapi setelah menghabiskan banyak masa dan ratusan ringgit untuk mencari dan membeli ebook, saya rasakan ianya hanya membuang masa kerana kebanyakan ebook yang menceritakan perkara yang sama dan ia tidak menjawab soalan-soalan yang akan timbul setelah anda membacanya. Jadi jika anda terfikir cara ini - lupakannya!
   
Penyelesaian # 2 - Gunakan robot untuk trading  
Setelah itu, saya didedahkan pula dengan ROBOT. Ada orang kata, trade dengan robot ni untung. Tak payah tahu tentang chart dan sebagainya. Tak payah pening kepala, biar ROBOT aje yang trade automatik. Terus terang saya katakan, risiko amat tinggi jika anda menggunakan ROBOT. Ramai orang rugi berpuluh-puluh ribu USD sebab terlalu percaya dengan ROBOT. So, nasihat saya - reject!
   
Penyelesaian # 3 - Belajar secara online tutorial  
Kemudian saya cuba pula belajar secara online. Belajar dengan otai-otai, guna YM. Mula-mula ok, tapi bila dah ramai yang belajar, otai-otai pun dah sibuk trade akaun masing-masing, kita yang terkapai-kapai. Duit dah habis, belajar tak habis-habis jugak. Taknak salahkan siapa-siapa, salah diri sendiri pasal nak yang mudah aje. Kesimpulannya, belajar secara online ni - memang tak sesuai!
   
Penyelesaian # 4 - Hadiri seminar Forex  
Tentang seminar ni, saya sendiri pun takde pengalaman. Tapi ada seorang kawan saya pernah join. Bila tanya, macamana? Dia hanya menggeleng kepala! Orang lain tak tahulah, tapi dia memang tak dapat banyak perkara. Bayangkanlah kalau seminar tu dihadiri hampir-hampir 100 orang peserta, lepas tu takde praktikal, memang susah nak faham. Nak tanya pun segan, sebab ramai sangat yang bertanya. So, jawapannya - reject jugak!

Aduh! Kalau semua dah reject, apa penyelesaiannya?

Anda mendapati bahawa adalah amat sukar memahami Forex dengan membaca ebooks, anda tidak mempunyai GURU yang mampu menunjuk ajar teknik Forex secara praktikal! Anda juga TIDAK mempunyai masa yang banyak untuk dihabiskan untuk memahami keseluruhan ebooks tersebut!

Anda tidak mempunyai keyakinan diri dalam melakukan "sell" atau "buy" dalam Forex, kerana anda sebelum ini hanya belajar Forex melalui ebooks yang hanya lebih kepada teori dan tidak menunjukkan perkara sebenar yang lebih praktikal.

Anda tidak mempunyai GURU.. yang boleh menunjuk ajar secara LIVE dan VISUAL teknik-teknik sebenar bagi memperolehi lebih banyak $$$$ daripada trading Forex. Dan 1001 masalah lain yang menghalang anda daripada mendapat ilmu Forex yang sebenar.

Fakta Industri Forex Di Malaysia!

Ramai yang telah menjadi trader, dan ramai dari mereka gagal dan rugi. Hanya segelintir yang berjaya. Ada mereka yang berjaya ini sudah bergelar JUTAWAN dalam pada usia yang masih MUDA! Menjana wang yang banyak dari Forex tidaklah susah, tetapi kenapa ramai yang gagal? Kerana tidak mempunyai bimbingan khusus mengenai Forex dan ada 'teknik' RAHSIA yang mereka tidak akan perolehi daripada buku-buku yang dibaca, ini adalah kerana... 'it's all about practical'.

Ramai trader terlepas peluang 'entry market' menyebabkan mereka terlepas peluang memperolehi keuntungan yang mereka idamkan. Lebih ramai lagi yang tersalah membuat 'entry' dan 'exit' menyebabkan mereka RUGI dalam trade mereka. Penyebab perkara ini berlaku ialah mereka tidak tahu dan tidak yakin akan apa mereka lakukan!

Kursus Forex intensif & berkualiti sememangnya mahal. Untuk menghadiri kursus yang mendedahkan teknik sebenar yang digunakan oleh Jutawan-jutawan Forex, mereka perlu membayar harga yang lebih tinggi untuk satu kali sessi, lebih-lebih lagi kalau kursus itu dianjurkan oleh Jutawan Forex itu sendiri!

Alangkah Eloknya Kalau Ada Cara Yang Lebih Mudah, Fleksibel, Praktikal Dan Berkesan Untuk Memahirkan Diri Dalam FOREX Serta Terbukti Menghasilkan Keuntungan.

 

Anda Sudah Bersedia Untuk Satu Revolusi Baru?

Satu Kaedah Pembelajaran Forex PERTAMA kali diperkenalkan di Malaysia

Untuk Itu... Memperkenalkan Pakej

Belajar Forex Lengkap Secara Personal!

Opps... sebelum saya pergi jauh! Pakej ini hanya untuk mereka yang BETUL-BETUL mahu memahirkan diri dalam Forex dan melipatgandakan keuntungan mereka!

Ya...Betul, Ini Hanya Untuk Mereka Yang Ingin Memaksimakan Keuntungan dan Meminimakan Kerugian, Mahukan Wang BERGANDA!

Dalam kata lain, sekiranya anda TIDAK serius untuk mendapatkan Ribuan Ringgit Sebulan @ Sehari melalui Forex dan anda lebih suka bergantung kepada NASIB dalam melakukan trading Forex, maka pakej ini TIDAK sesuai untuk anda!

Ini Bukan Fantasi, Penguasaan Teknik Forex Dan Menjana Lebih $$$$ Kini Lebih MUDAH!

Penantian anda selama ini telah tiba. Teknik-teknik yang akan disampaikan sendiri oleh saya, secara personal, mendedahkan anda kepada rahsia bagaimana anda boleh melipatgandakan keuntungan Forex. Bukan ratusan, malah ribuan ringgit boleh anda janakan melalui teknik dan cara yang bakal anda pelajari, step-by-step secara PERSONAL! Ingatlah, Forex bukan lagi permainan NASIB, ia adalah satu strategi yang anda boleh pelajari dan membantu anda menjana sehingga ribuan ringgit sehari.

Sekiranya Anda Rasakan Forex Itu Susah, FIKIR sekali lagi!

Jumlah trader baru semakin meningkat, yang membezakan mereka yang berjaya dan yang gagal ialah apa yang mereka lakukan bagi memahirkan diri dalam pasaran Forex. Ada yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit untuk menghadirkan diri ke kursus Forex. Ada pula hanya dengan membaca buku-buku percuma. Namun begitu, kajian ada menunjukkan mereka yang mempelajari Forex secara visual akan lebih mudah cepat faham, dan mereka lebih cenderung untuk berjaya. Ini adalah kerana faktor semulajadi manusia, kita lebih mudah memahami sesuatu perkara itu secara visual berbanding dari membaca.

Pembelajaran Forex secara PERSONAL ternyata lebih berkesan...

Anda boleh MELIHAT sendiri bagaimana saya melakukan trading selama ini. Anda tidak perlu lagi membuang banyak masa untuk memahami apa yang anda baca dari ebook.
Anda tidak perlu lagi pening-pening kepala cuba mengikuti apa yang disampaikan melalui teks. Saya akan ajar anda live secara PERSONAL!
Anda tidak perlu malu untuk bertanya jika anda tidak faham. Anda juga tidak perlu menunggu giliran untuk bertanya kerana kelas ini adalah kelas PERSONAL!

"SUDAHKAH ANDA BERSEDIA UNTUK MENJANA $$$$ YANG BANYAK?!"

 

MEMPERKENALKAN PAKEJ KURSUS FOREX SECARA PERSONAL

Kenapa Belajar FOREX Secara PERSONAL?

Ramai trader sukar dan mengambil masa yang lama untuk menguasai teknik-teknik Forex kerana hanya berpandukan buku-buku dan ebooks berbentuk teks dan gambar.

Kini melalui kursus PERSONAL, anda akan mendapat perhatian khusus, penguasaan teknik FOREX menjadi semakin MUDAH dan CEPAT. Pendekatan yang lebih STRAIGHT FORWARD kearah kejayaan.

Apa Yang Akan Saya Pelajari Sepanjang Kursus Ini?

Modul yang telah saya susun untuk kursus ini berbeza untuk setiap peserta, mengikut tahap penguasaan masing-masing. Jika anda merupakan newbie, anda akan didedahkan dengan asas FOREX dari awal termasuklah pengenalan FOREX, langkah-langkah membuka akaun FOREX dan bagaimana untuk deposit dan withdraw duit dari akaun FOREX anda.

Jika anda telah ada serba sedikit informasi tentang FOREX, kita akan mulakan dari mana-mana modul yang anda 'lost' melalui mana-mana pembacaan atau seminar yang telah anda hadiri. Dan jika anda telah pun berpengalaman dalam trading dan telah mempunyai akaun sendiri, kita akan fokuskan tentang tips-tips dan teknik-teknik bagaimana untuk memaksimakan keuntungan dan meminimakan kerugian.

Pendek kata, kursus personal ini memfokuskan tentang apa yang anda perlu tahu dan apa yang anda mahu tahu tentang FOREX, segalanya akan diungkaikan. Matlamat saya untuk setiap kursus adalah bagaimana setiap pelajar saya tahu teknik-teknik untuk memaksimakan keuntungan dan meminimakan kerugian.

 

Silibus Kelas Personal Forex

 

Bagaimana untuk menggunakan candlestick patterns dengan pivot point.

Bagaimana untuk mengenalpasti Trends

Bagaimana untuk mengesan Catch Trends dan Reverse Position

Mengetahui Warning Sign bila berlaku Trend Changes

Bagaimana untuk mengenalpasti Reversal Day

Menentukan Support dan Resistance Levels berdasarkan carta.

Breakout Trading yang berjaya

Bagaimana untuk mendapatkan Entry Point terbaik menggunakan analisa Chart Patterns

Anggaran Risiko : Reward Ratio

Bagaimana untuk mengenal pasti Price Volatility

Strategi Market yang terbaik apabila Market Oversold atau Overbought

Mengetahui sejauh mana Retracement Level

Membuat analisa Candlestick dengan Fibonacci retracements

 

 

3 Skil Penting Yang Anda Akan Pelajari

 

SKIL 1

Bagaimana untuk mengenalpasti trend semasa berdasarkan time frame.

SKIL 2

Bagaimana untuk mencari entry yang tepat.

 

SKIL 3

Bagaimana untuk membina exit strategy.

 

 

BONUS UNTUK ANDA

 

Anda TIDAK akan memperolehi teknik-teknik RAHSIA ini pada mana-mana seminar yang anda hadiri atau pun mana-mana ebook yang anda beli.

Antara Teknik-Teknik RAHSIA yang akan dibongkarkan melalui Kelas Personal Forex:

 

Ramai trader di luar sana menggunakan pelbagai indikator untuk mengetahui tentang signal FOREX. Signal ini penting untuk menentukan trade anda sama ada Buy atau Sell. Dalam Kursus Personal saya, anda akan didedahkan dengan satu teknik RAHSIA bagaimana anda akan mendapat signal FOREX lebih awal dari mana-mana indikator. Lebih awal anda mendapat signal, lebih banyak untung yang akan anda perolehi!
Teknik RAHSIA yang ke dua ini akan mendedahkan anda kepada satu teknik yang cukup hebat dan telah diaplikasi oleh ramai trader yang berjaya di luar sana. Dengan teknik ini, anda akan mengetahui masa yang tepat untuk anda melakukan 'entry' dan 'exit' bagi sesuatu pasangan matawang. Mudah tetapi sangat berkuasa utnuk memberikan anda jumlah pips yang tinggi.
Teknik RAHSIA yang ketiga ini memerlukan sedikit pengiraan (calculation). Dengan menguasai teknik RAHSIA ini, anda boleh mengetahui banyak maklumat tentang arah pergerakan matawang sama ada ianya kekal mengikut arah atau akan berubah pada satu-satu masa tertentu. Teknik ini sangat penting kerana anda dapat memaksimumkan keuntungan anda dengan meramalkan pergerakan matawang.
Tahukah anda apa RAHSIA sebenar JUTAWAN FOREX? Mudah, mereka masih mentafsir bentuk market. Dengan sekali pandang pada chart, mereka dapat melihat keadaan market dan memudahkan mereka untuk menentukan tindakan seterusnya. Bagaimana mereka boleh begitu mahir? Aha, inilah RAHSIA ke-4 yang akan saya dedahkan kepada anda semasa kursus nanti. Ianya tidaklah mudah tetapi dengan beberapa tips-tips yang saya berikan nanti, pelajar sekolah pun mampu mentafsir bentuk market dengan tepat!
Teknik RAHSIA ini adalah teknik yang belum pernah didedahkan oleh mana-mana trader atau dibentangkan di mana-mana seminar. Terus terang saya katakan, teknik RAHSIA ini akan banyak membantu anda dalam menjana keuntungan di pasar FOREX kerana ianya adalah asas kepada FOREX itu sendiri. Semua teknik-teknik yang dicipta oleh trader-trader FOREX dari seluruh dunia berkait rapat dengan teknik ini. Namun tak ramai yang menyedarinya. Dengan memahami teknik ini, anda akan lebih mudah memanipulasikan teknik-teknik lain di atas atau teknik-teknik yang boleh anda dapatkan secara PERCUMA di internet!

 

 

 

 

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

 

90 Hari 100% Jaminan Wang Dikembalikan

 

Sekiranya anda menggunakan teknik yang diberikan kepada anda untuk tempoh 3 bulan;

  • Anda tidak dapat memaksimakan keuntungan dan

  • Anda tidak dapat meminimakan kerugian

Anda cuma perlu menghubungi kami dan wang

anda akan dikembalikan dengan serta - merta.

 

Terima Kasih,

Ahmad Sulaiman - Admin Personal-Forex.Com

 

 

 

Semoga Sukses Dan Selamat Ber'Forex',


 

Ahmad Sulaiman 

Admin - Personal-Forex.Com

 

 

P.S. Ingat, Pakej Belajar Forex Personal ini mengandungi teknik & sistem yang telah terbukti dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang ingin menjana wang (ataupun melipatgandakannya!) walaupun anda masih baru di dalam pasaran Forex. Jika anda sudah jemu mempertaruhkan nasib anda dalam Forex, maka pakej ini amat sesuai untuk anda. Pasaran Forex bukan lagi permainan NASIB. Keuntungan... anda yang tentukan!

 

 
 
 

Hak Cipta Terpelihara 2009 ~ 2014 Personal-Forex.Com

 
Tetamu : 22 online

 

Rekabentuk Oleh NH Bright Resources